Lizzie Streit

Természetes gyulladáscsökkentők - Gyümölcsök, zöldségek, receptek az egészséges immunrendszerért

Mindegy, hogy vegán, ketogén, kis szénhidráttartalmú, kis glikémiás indexű (GI) étrendet vagy más speciális diétát követünk, esetleg csak több egészséges élelmiszert szeretnénk beilleszteni a szokásos étrendünkbe, ez a könyv nagyszerű segítség, hogy megtegyük a kezdő lépéseket az egészséges életmódhoz.

Ajánljuk a szerző korábbi könyvét, a Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben című kötetet is, amely számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi problémákon.

A Természetes gyulladáscsökkentők: 

     Bemutatja az 50 legjobb gyulladáscsökkentő élelmiszert: zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és még sok mást;

     Elmagyarázza a gyulladáscsökkentő táplálkozás és más életmódbeli tényezők hatásait;

     Olyan élelmiszereket ajánl, amelyekről kimutatták, hogy támogatják az immunrendszert, táplálják a bél mikrobiomját, csillapítják a fájdalmat, védik a szívet és fokozzák a testmozgás utáni regenerációt;

     Tanácsot ad az ételek elkészítéséhez, hogy optimális gyulladáscsökkentő hatást érhessünk el;

     Elmagyarázza az élelmiszerek hatását egyes betegségeknél, beleértve a cukorbetegséget, a szív- és a pajzsmirigyproblémákat;

     Nagyszerű recepteket tartalmaz főétkezésekhez és ízletes desszertekhez.


3 736 Ft‎

-15%

4 395 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Lizzie Streit
Fordító Kalló Noémi
Fedél kemény
Megjelenés éve 2022
Oldalszám 160
ISBN 9789632786742
Formátum 176 x 237 x 16 mm

Könyvutca

A könyv főként kezdő életmódváltóknak, vagy a téma iránt érdeklődőknek segít az elindulásban, hasznos információkkal, tudnivalókkal. ... Ha a kezedbe fogtad ezt a könyvet, akkor a szándék, az elhatározás, a kíváncsiság már megvan benned, innen már csak kitartóan és legfőképpen rendszeresen kell fogyasztani a könyvben bemutatott zöldségeket és gyümölcsöket.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.