Lizzie Streit

Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők

A KÖNYV ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL:

- részletesen bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó élelmiszereket;

Ajánljuk a szerző Természetes gyulladáscsökkentők című könyvét is, amely nagyszerű segítség, hogy megtegyük a kezdő lépéseket az egészséges életmód felé a gyulladáscsökkentő táplálkozáson keresztül. 

- ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre, közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak;

- kitér a vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre;

- számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi problémákon.

 

A szerzőről:

Lizzie Streit regisztrált dietetikus és táplálkozástudományi szakíró. Az It’s a Veg World After All® (A világ mégiscsak vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200 recipes from Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200 recept az articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.


3 736 Ft‎

-15%

4 395 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Lizzie Streit
Fedél kemény
Megjelenés éve 2021
Oldalszám 160
ISBN 9789632786506
Formátum 176 x 237 x 16 mm
Minden jog fenntartva © CSER Kft.