Paul Stanley

Tükörkép reflektorfénybe zárva

A Tükörkép reflektorfénybe zárva oldalain Paul Stanley – művésznevén Starchild, a KISS társalapítója és frontembere – első ízben vall zenekari karrierje és magánélete hihetetlen csúcs- és mélypontjairól. Önéletrajza sokkoló, szórakoztató, intelligens és inspiráló történet, amelyben a részben általa teremtett és halhatatlanná tett zenekarról is fellebben a fátyol.


A sosem látott fotókkal illusztrált visszaemlékezés egy rocksztár minden részletre kiterjedő, kendőzetlen portréja. Paul Stanley őszintén mesél személyes kapcsolatairól, a KISS viharos belső viszonyairól, miközben senki sem marad sértetlenül, beleértve ebbe őt magát is.

E-könyv formátumban is elérhető!


4 671 Ft‎

-15%

5 495 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Paul Stanley
Fordító Draveczki-Ury Ádám
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2022
Oldalszám 400
ISBN 9789632786476
Formátum 165 x 235 x 20 mm

Rattle Inc.

Mi újat mondhat egy ilyen kötet, jelen esetben az énekes-ritmusgitáros Stanley könyve egy die-hard KISS-rajongónak, aki az elmúlt évtizedekben minden infót magáévá tett, amihez a zenekarral, kedvenceivel kapcsolatban hozzájutott? Egészen biztos vagyok benne, hogy a kötet egy csomó olyan emléket és gondolatot is tartalmaz, amelyet a főhős eddig egyetlen fórumon sem osztott meg a rá kíváncsi rajongókkal.
Tovább olvasom

Rockstation

A kereken négyszáz oldalas kötet nemcsak a KISS hiteles története, hanem Stanley jellemrajza is. A magyar cím ezúttal fején találta a szöget, ugyanis Paul sokszor szinte kívülállóként, tárgyilagosan próbálja elemezni mindenkori önmagát. Távol áll tőle az önmarcangolás, a lélekbúvárkodás, azonban szinte bárhol is ütjük fel ezt a relatíve vaskos olvasmányt, mindenhol belefuthatunk olyan gondolatsorokba, ahol nyílt vagy burkolt önelemzést tart.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.