Anti Saar

Mart a pácban

Mart jó fej hétéves kisfiú. Egy kedves városkában él anyukájával, apukájával, a bátyjával, Jooseppel és a kishúgával, Leenával. Nyugodt és boldog az élete, de időről időre adódnak nehéz helyzetek, amelyekre Mart nem talál jó megoldást. Például amikor a szomszéd lány, Kaisa azzal kezdi cukkolni, hogy nem tud szaltózni a trambulinon. Vagy egyedül marad a boltban a pénztár előtti sorban. Vagy nem tud időben leszállni a buszról. Mart gondosan mérlegeli a lehetséges megoldásokat, hogy megtalálja a legjobbat. E történetek mind arról szólnak, hogyan boldogul egy kisfiú különféle szorongatott helyzetekben.

Ajánljuk a szerző korábbi könyvét, amelyet a Libri 2019-es Év Gyerekkönyve díjára jelöltek, és amelyet az Észt Gyerekirodalmi Központ az év legkülönlegesebb gyerekkönyvének járó díjjal tüntetett ki. 

Villu egy hangulatos észt városban él szüleivel és kisöccsével, a "fél három" éves Janekkel együtt.

Anti Saar 1980-ban született, az észtországi Tartuban él, íróként, fordítóként és játéktervezőként tevékenykedik.
Így mennek nálunk a dolgok című díjnyertes kötete 2018-ban jelent meg a Cser Kiadónál.


3 821 Ft‎

-15%

4 495 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Anti Saar
Fordító Patat Bence
ISBN 978­963­278­748­0
Fedél kemény
Megjelenés éve 2024
Oldalszám 96
Formátum 165 x 210 x 16 mm

Könyves Magazin

Anti Saar a gyerekeket önismeretre tanítja anélkül, hogy tanítási szándék lenne benne, a felnőtteknek pedig fontos szempontokat ad a neveléshez, anélkül, hogy megmondaná a tutit. Igazi kapcsolódásra adnak lehetőséget Mart történetei, amelyek végső soron élni tanítanak mindannyiunkat.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.