Stefan Wul

A Perdide árvája

Stefan Wul lenyűgözően izgalmas sci-fi története 1958-ban jelent meg. Középpontjában egy kisfiú áll, aki szülei halála után árván marad a távoli Perdide bolygón. A megmentésére induló férfi, valamint űrhajójának többi utasa kockázatos küldetése során csupán egy adóvevővel tudja tartani a kapcsolatot a gyerekkel. Megkezdődik kétségbeesett versenyfutásuk az idővel, de vajon sikerül-e odaérniük, mielőtt túl késő lesz?
A könyvből a nyolcvanas években nagy sikerű rajzfilm készült AZ IDŐ URAI címmel. A történet lebilincselő olvasmány azoknak is, akik gyerekkorukból emlékeznek az azóta kultikussá vált animációs filmre. A regény első ízben kerül a könyvesboltokba magyar nyelven.

E-könyv formátumban is elérhető!


CS-149518

2 546 Ft‎

-15%

2 995 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Stefan Wul
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 148
ISBN 9789632785868
Formátum 125 x 197 x 13 mm

Roboraptor

Wul művében megtalálható a klasszikus sci-fik ötletekben gazdag világépítése, a kor izgalmas tudományos elméletei (itt az ikerparadoxonra ismerhetünk rá), a jól ismert jó és rossz hősök, és nagyívű űrutazások, de ezek mellett megjelenik a kísérletezés és az inkább az újhullámra jellemző társadalmi spekuláció. Utóbbi ellenére is A Perdide árvája inkább számít klasszikus űropera vagy űrfantasy történetnek, mint egy újhullámos előfutárnak.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.