Kun Zsuzsa

Kortalan kortársaink

Kun Zsuzsa újságíró, rádiós szerkesztő-műsorvezető különleges társaságba invitálja olvasóját: művészek, tudósok, zenészek, sportolók és úgymond hétköznapi hősök közé, akiknek élete maga a történelem. Egy kivétellel túl vannak nyolcvanadik életévükön, van, akit egy hajszál választ el a száztól, és amit megéltek, az legtöbbünknek csak regényekből, filmekből ismerős.
A könyvben megszólaló tizennégy kiválóság több generáció számára etalon, történetüket olvasva pedig ahhoz a talányhoz is közelebb juthatunk, mi a hosszú élet titka.

Akikkel Kun Zsuzsa beszélgetett:
Bálint György
Biksz János
Bőzsöny Ferenc
Eötvös Péter
Görgey Gábor
Harsányi Ernő
Kamuti Jenő
Konrád György
Obádovics József Gyula
Szinetár Miklós
Tatár Imre
Timár Sándor
Vásáry Tamás
Vizi E. Szilveszter


CS-149350

3 396 Ft‎

-15%

3 995 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Kun Zsuzsa
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 192
ISBN 9789632785561
Formátum 135 x 197 x 14 mm
Pozicio 5

Könyvutca

Kun Zsuzsa újságíró, rádiós szerkesztő-műsorvezető olyan emberekkel ismertet meg bennünket, akiket példaképeinknek választhatunk, akiknek a gondolatait érdemes megfontolnunk, akik óriási egyéniségek, mégis megmaradtak egyszerű embernek
Tovább olvasom

Infovilág

IQ-ban, összesítve, minden bizonnyal háromezer körüli, emberségben, tisztességben kifejezhetetlenül magas értéket képviselő közösség.
Tovább olvasom

Vasárnap

Kun mesteri kérdései néha olyan válaszokra sarkallják interjúalanyait, amikről máshol, másnak még sosem beszéltek, a lebilicselő történetek pedig egyszerűen letehetetlenné teszik a könyvet.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.