Jonas Matthies

Horgolt könyvjelzők

Változatlan utánnyomás

A részletes, fázisfotókkal illusztrált leírások alapján a könyvben szereplő állati könyvjelzők gyorsan meghorgolhatók.
Vigyázat, függőséget okoz, mert a horgolt állat ritkán jár egyedül!


CS-149451

4 246 Ft‎

-15%

4 995 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Jonas Matthies
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2020
Oldalszám 108
ISBN 9789632785783
Formátum 222 x 222 x 7 mm

1001 fonal

Kamaszfiúk amigurumi könyve. Van ugyanis egy keskeny életkori sáv, amikor nem értékeljük a cukit, csak a vicceset, ez majd elmulik, felnőttek is (férfiak is!) szeretik a kedves figurákat, de a kamaszfiúknak egészen más kell. A berlini Jonas meghozta a megoldást, Mr. Supergurumi feltaláta a laposállatokat, akiknek kidülled a szeme, mintha ez a kilapulásukkal lenne összefüggésben. Könyvjelző, de szinte mindenre jó. Felbukkanhat bárhol, és mindenki kineveti. Nagyon nehéz választani a gyűjteményből. Lapozunk, és akkor biztosak vagyunk benne, hogy ezt akarjuk megcsinálni, és akkor megint lapozunk. De tényleg, ki tudná megmondani, hogy a laposló vagy a laposlajhár a nagyobb őrület? A laposoroszlán vagy a laposflamingó legyen az első?
Tovább olvasom

Könyvutca

Igen, jól látjátok, ezt a könyvet egy pasi írta és a könyvben lévő könyvjelzőket is ő horgolta! Könyvmolyok és horgolni szeretők egyaránt alkothatnak belőle és szerintem kedvenc lehet. Horgolhatunk nyulat, lajhárt, flamingót, lovat, egyszarvút, rókát, egeret, zsiráfot, gekkót, kutyát, macskát, oroszlánt, bárányt és más állatos könyvjelzőt. Ami nagyon tetszett, hogy nagyon alaposak és részletesek a leírások, végigolvastam néhány mintát, és biztos vagyok benne, hogy bármelyikünk meg tudja csinálni. Ha már tudunk horgolni, akkor gyorsabban, de ha még most szeretne valaki megtanulni, akkor is sikerélménnyel fog járni, legfeljebb kicsit lassabban haladva.
Tovább olvasom

Fonaltündér

Horgold meg saját mókás állatos könyvjelzőidet! Nem csak arra vigyáznak, hol is tartasz kedvenc könyvedben, hanem kellően feltünőek, hogy mások is észrevegyék! A horgolós könyv 17 vidám modellt kínál Mr. Supergurumi, azaz Jonas Matthies tervezésében. A modellek elkészítéséhez 1-es, azaz nagyon vékony (angolul Fingering) vastagágú pamut fonalat javasol.(... )A könyv elején megismerkedhetsz a horgolás és amigurumi technika, azaz térbeli figura készítés alapjaival, így abszolút kezdők számára is érthető! A mintaleírások színes képekkel bőven illusztráltak és részletesek.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.