Pálmai Nóra

Margó és a titkos varróműhely

Margó, könyvünk tízéves főszereplője nagymamája halála után váratlanul egy titkos küldetésben találja magát, amelyet csak akkor tud teljesíteni, ha megtanul varrni. Kalandjaiban egy különleges, felemás szemű macska és a varrás művészetének bájos mesterei segítenek neki.
A könyv szereplőivel kalandozva az olvasó is megtanulja a varrás alapjait, és ha van kedve, önállóan is elkészítheti saját hableánybabáját, akárcsak Margó. A gazdagon illusztrált történet segít megérteni, hogyan készítsünk rongybaba-szabásmintát saját rajz alapján, miként hímezzük meg az arcát, aprólékosan elmagyaráz minden munkafázist, és még a varrógép használatában is hasznos tanácsokkal szolgál. A leírások megértését videók egészítik ki.
A könyvet tízéves kortól ajánljuk, de felnőtt segítségével még fiatalabbak is bátran belevághatnak, hiszen minden életkorban nagy öröm a varrás. 
A kész babában gyönyörködve rádöbbenünk arra, hogy mekkora ereje van a tűnek és cérnának az emberek összetartásában, és valóban létezik a tűbe fűzött varázslat.

4 165 Ft‎

-15%

4 900 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Pálmai Nóra
ISBN 9789632787046
Fedél kemény
Megjelenés éve 2022
Oldalszám 112
Formátum 200 x 225 x 11 mm
Illusztráció Valérie Locatelli

WMN

Ez a szépséges könyvtárgy gyönyörű lírai történetet rejt, azon kívül, hogy egészen gyakorlati megoldásokat is nyújt a varrással ismerkedő gyerekek számára.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.