Nina Brochmann, Ellen Stokken Dahl

A csoda odalent

A már 35 nyelven megjelent nemzetközi bestseller mindent leír, amit tudnod kell a női nemi szervről.
Olvashatsz benne a csikló nagy titkáról, a menstruációt szabályozó féktelen hormontáncról és arról, miként működik a fogamzásgátlás a testedben. Tudod, miért fáj a menstruáció? Létezik-e a szűzhártya? Miért nehéz elérned az orgazmust? Veszélyes-e a hormonális fogamzásgátlás? Mennyi ideig halogathatod a gyerekvállalást?
Ez a kritikusok által nemzetközileg is elismert, világsikerű könyv a nehéz kérdésekre is könnyen érthetően, humorral adja meg a választ.
A csoda odalent mindenkinek szól, akinek van szeméremteste, vagy aki szeretne vele közelebbről megismerkedni.

"Ez a könyv a legjobb útikalauz az altestedhez." (Women's Health, Hollandia)
"Vedd meg a tizenéves lányodnak!" (Eva Agnete Selsing, Berlingske, Dánia)
"A női altestről szóló leginformatívabb és legolvasmányosabb könyv, amivel valaha találkoztam" (Ellen Sofie Lauritzen, Morgenbladet, Norvégia)
"Ez egész egyszerűen zseniális." (Kathleen Rani Hagen, F?drelandsvennen, Norvégia)
"Lenyűgözően jó oktatókönyv." (Anneline Staff professzor, a Norvég Orvosi Szövetség Szemléje)


CS-149466

3 396 Ft‎

-15%

3 995 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Nina Brochmann, Ellen Stokken Dahl
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 384
ISBN 9789632785752
Formátum 125 x 197 x 24 mm

Könyvutca

A csoda odalent egy nagyon fantasztikus könyv a maga nemében és témájában, és még korhatárt sem rendelnék hozzá, mert fiataloktól az idősebbekig egyaránt nyújthat hasznos információkat. Ez egy hasznos, megnyugtató, informatív könyv a női nemi szervekről, szexuális egészségről és higiéniáról, nemiségről, fogamzásgátlásról, szexről, és sok más nagyon érdekes dologról. A szerzők norvég orvostanhallgatók, szexuális egészségügyi tanácsadóként dolgoznak és egy blogot is vezetnek ebben a témában.
Tovább olvasom

Aranynapok

Zseniális kézikönyv a női egészségről, amely eloszlatja a női testtel kapcsolatos tévhiteket és leszámol a káros mítoszokkal. A két norvég szerző, Nina Brochmann és Ellen Støkken Dahl nagy sikerű egészségügyi blogja alapján született A csoda odalent (norvégul Gleden med skjeden, angolul The Wonder Down Under) című könyv mindenre kitér, ami egy fiatal nőt (vagy férfit) érdekelhet a női szexualitással kapcsolatban. Ráadásul elképesztően szókimondó stílusban és vicces, érzékletes, karikatúraszerű rajzokkal illusztrálva.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.