Sigrídur Hagalín Björnsdóttir

Tüzek

„Szövegelhetnek a költők a szerelemről, de én pontosan ismerem, láttam munka közben. Nem más, mint természeti katasztrófa."
Földrengés rázza meg a Reykjanes-félszigetet, 800 év szünet után vulkánok kelnek életre. Senki sem ismeri őket jobban, mint Anna Arnardóttir, a Földtudományi Intézet igazgatója, akinek pályafutása legnagyobb feladatával kell megküzdenie a katasztrófavédelem koordinálásában.

Látszólag szép és boldog életét azonban már nem tudja irányítani.

Tüzek Sigríður Hagalín Björnsdóttir harmadik regénye. Korábbi kötetei, A sziget és a Szent szó komoly figyelmet váltottak ki, és számos nyelvre lefordították őket.

E-könyv formátumban is elérhető!

 


4 246 Ft‎

-15%

4 995 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Sigrídur Hagalín Björnsdóttir
Fordító Patat Bence
ISBN 978-963-278-730-5
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2023
Oldalszám 296
Formátum 125 x 197 x 26 mm

Szeged.hu

Azt hiszem, hogy akinek tetszett az izlandi szerző bármelyik korábbi kötete, azt nem is kell tovább győzködnöm, hogy belevágjon ebbe az új és kiszámíthatatlan alkotásba. A Tüzek ismét csak egy igazi minőségi munka.
Tovább olvasom

Gabó olvas

A mára divatossá lett öko-regények, a természeti katasztrófa összekapcsolása az egyik legizgalmasabb emberi érzelemmel remekül működik. Kifejező, él, magával sodor nem csak a forró láva, de a történet is. A rövid fejezetek olvasmányosak, kivételesen erős atmoszférát adnak a regénynek. Izland különleges földrajza, festői természeti jelenségei meghatározóak, látványos képekkel kelnek életre előttünk. Szenvedélyes történet, az emberi lélek és elme mélyére visz.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.