Nincs termék
Finomságok friss termelői tejből
A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb!
A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes tejtermékek otthoni készítéséhez.
A szerzők maguk is lelkes háziasszonyok, lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan készíthetünk friss termelői tejből mindenféle házi tejterméket.
A pontos leírások és a fotók garantálják a biztos sikert.
A tartalomból:
Alapismeretek - Aludttej, joghurt és kefir - Túró és friss sajtok - Lágy- és keménysajtok - Vaj és író
CS-149387
Siessen! Már csak néhány darab maradt!
Elérhetőség dátuma:
Házi készítésű tejtermékek
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | Cser Kiadó |
Sorozat | Nem sorozattag |
Nyelv | magyar |
Szerző | Eva Schiefer, Eva Maria Lipp |
Fedél | kartonált |
Megjelenés dátuma | 2020 |
Oldalszám | 104 |
ISBN | 9789632785530 |
Formátum | 165 x 235 x 7 mm |