Eva Schiefer, Eva Maria Lipp

Házi készítésű tejtermékek

Finomságok friss termelői tejből

A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb!
A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes tejtermékek otthoni készítéséhez.
A szerzők maguk is lelkes háziasszonyok, lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan készíthetünk friss termelői tejből mindenféle házi tejterméket.
A pontos leírások és a fotók garantálják a biztos sikert.

A tartalomból:
Alapismeretek  -  Aludttej, joghurt és kefir  -  Túró és friss sajtok  -  Lágy- és keménysajtok  -  Vaj és író


CS-149387

2 546 Ft‎

-15%

2 995 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Eva Schiefer, Eva Maria Lipp
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2020
Oldalszám 104
ISBN 9789632785530
Formátum 165 x 235 x 7 mm
Minden jog fenntartva © CSER Kft.