Corbin Reiff

Rohadtul isteni e-könyv

E-KÖNYV! FORMÁTUMA: epub

Az énekes-dalszerző Chris Cornell első részletes életrajza.

A Rohadtul isteni az összetett személyiségű, rejtélyes Chris Cornell életének teljes története: egy alulról érkezett, a középiskolát félbehagyó, a washingtoni Seattle-ből generációja egyik leghatalmasabb énekes-dalszerzőjévé és szószólójává vált előadó lebilincselő sztorija. A kötet az őt jól ismerők és a vele dolgozók közreműködésével, Cornell saját szavaival kiegészítve részletesen mesél a halhatatlan Soundgarden felemelkedéséről, ahogy az 1980-as évek underground posztpunk világából a ’90-es évek populáris kultúrát domináló ereje lettek a Pearl Jam, az Alice In Chains és a Nirvana mellett.

A seattle-i rockújságíró, Corbin Reiff emellett Cornell lendületes szólókarrierjét és az Audioslave-ben töltött éveit is áttekinti, részletesen kitér az énekes szenvedélybetegségekkel vívott kemény harcaira, és persze az őt híressé tevő zenekar túlfűtött újjáalakulására is – mielőtt mindez oly tragikus véget ért.

Olyan művész története ez a könyv, aki világszerte milliókat megérintő dalokba öntötte saját belső vívódásait. Elmeséli, miként vált Chris Cornell a zenei színtér egyik leghatalmasabb bálványává.

A könyv e-könyv formátumban történő kiadását támogatta: a Petőfi Kulturális Ügynökség


3 562 Ft‎

-15%

4 190 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Corbin Reiff
Fordító Draveczki-Ury Ádám
ISBN 9789632787176
Megjelenés éve 2022
Oldalszám 328
Minden jog fenntartva © CSER Kft.