Dévényi István

Egy vérből valók e-könyv

E-KÖNYV! FORMÁTUMA: epub

A letöltéshez a rendelés véglegesítését követően e-mailben küldjük a linket.

Az ország a csőd szélén. A kormány tehetetlen. A politikusok pánikban. A hatalom új ellenséget keres, és gyorsan meg is találja.

"A készülék mellé kucorodik, így szeret, hogy minden szóra pontosan odafigyelhessen.
„Barátaim, magyarok! Szomorú, mégis felemelő napokat élünk. Szomorúak, mert egyre több honfitársunk veszíti el a biztos megélhetésbe vetett hitét, de felemelőek is, hiszen most mutatkozhat meg igazán a nemzet ereje.”

János egyetértőn bólogat, így van, ő aztán tudja, milyen a nélkülözés. Lehajtja az italt, kedveli ezt a fickót, szívéből szól, és azt mondja, amiről ő is beszélne, ha lennének hozzá kimondható szavai.

„Magyar honfitársaim! Különleges nép vagyunk, de most kétszeres erővel figyeljünk egymásra. És ne csak a tekintetünket, a lelkünket is küldjük a másik felé, hiszen ez, az egy vérből valóság különböztet meg minket mindenki mástól. Ezt soha ne feledjük!"

Dévényi István újságíró, műsorvezető az MTI, a Magyar Nemzet, és a Hír TV egykori munkatársának második regénye a politikai média erejéről és áldozatairól. A valósággal való mindennemű egyezés most is kizárólag a véletlen műve.

A könyv e-könyv formátumban történő kiadását támogatta: a Petőfi Kulturális Ügynökség


2 372 Ft‎

-15%

2 790 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Dévényi István
Megjelenés éve 2022
Oldalszám 224
ISBN 9789632786971
Minden jog fenntartva © CSER Kft.