Alacsonyabb ár! Vallomás Nagyobb

Rob Halford

Vallomás

A Judas Priest kétségkívül a heavy metal egyik legismertebb és legmeghatározóbb együttese: lemezeikből jelen állás szerint több mint 50 millió példányt adtak el világszerte.

A legendás brit zenekar összetéveszthetetlen énekstílusáról és extravagáns színpadi megjelenéséről egyaránt elhíresült frontembere, Rob Halford ezúttal saját szavaival eleveníti fel kalandos életútját Walsall füstös iparvárosából a toplisták és a világhír csúcsaira, és vet számot a Judas Priest hullámvölgyektől sem mentes, immáron fél évszázados pályafutásával.

Rob Halford memoárja több őrült sztorik és izgalmas műhelytitkok szórakoztató gyűjteményénél. A könyv legfőbb vonzereje abban a tabukat nem ismerő nyíltságban rejlik, mellyel a szerző feltárja egyedülálló karrierjének árnyoldalát: egykori alkohol- és drogfüggőségét, rendőrségi ügyeit, depresszióját, a zenekarból való kilépését a kilencvenes évek elején, és annak több évtizedes vívódását, hogy a nyilvánosság előtt sokáig titkolni kényszerült homoszexualitását. És mint minden őszinte gyónásban, úgy a Vallomásban is megtalálható a feloldozás lehetősége – annak magával ragadó története, hogy a „Metal God” miképp tért vissza az ezredfordulót követően méltó helyére, a Judas Priest élére, és hogyan találta meg végül magánéletében is a sokáig hiába keresett boldogságot.


CS-149829

3 399 Ft‎

-15%

3 999 Ft‎

Kiadó Helikon Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Rob Halford
Fordító Bus András
Fedél puha
Megjelenés éve 2021
Oldalszám 388
ISBN 978963479478
Formátum 165 x 235 mm
Minden jog fenntartva © CSER Kft.