Alex Osterwalder, Yves Pigneur, Greg Bernarda, Alan Smith

Értékajánlat-tervezés

Az üzleti modell és egyes elemeinek (kiváltképp az értékajánlatoknak) a megfelelő megtervezése, illetve kialakítása a piaci sikeresség elengedhetetlen feltétele. A könyvben bemutatott vásznak és módszerek hasznos és jól vizualizált segítői ennek a feladatnak.

Ajánljuk az Üzletimodell-építés című kötetet is, amely rávilágít arra, hogy egy jól működő üzleti modell értéket teremt az ügyfelek és a vállalkozás számára egyaránt. Egy ilyen modell megtervezéséhez és megvalósításához nyújt segítséget az üzletimodell-vászon és a könyv sok más egyszerű és jól bevált eszköze.

Az Értékajánlat-tervezés című kötet példái meggyőzik az olvasót, hogy az ügyfelek elvárásai és a termékek (szolgáltatás) által kínált előnyök közötti összhang megléte elengedhetetlen egy jól működő üzleti modellhez, a piaci sikerhez. A könyvben bemutatott eszközök ennek ellenőrzésében, létrehozásában és fenntartásában segítenek.

Az Értékajánlat-tervezés segíteni fog…

  •              Megérteni az értékteremtésben rejlő változatokat
  •              Hasznosítani csapatunk tapasztalatait és képességeit
  •              Elkerülni a működésképtelen ötletekkel való időpazarlást
  •              Megtervezni, letesztelni és azt nyújtani az ügyfeleknek, amit ők várnak.

A könyvek szerzői (Wiley Kiadó, New Jersey) gyakorló szakemberek, ami garantálja a világhírű könyvekben foglaltak szakmai kiválóságát. A kiadványok létrehozásában részt vevő több száz társszerző és közreműködő pedig a gyakorlati alkalmazhatóság biztosítéka.


5 946 Ft‎

-15%

6 995 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Alex Osterwalder, Yves Pigneur, Greg Bernarda, Alan Smith
Fordító Dr. Kalló Noémi
Fedél puha
Megjelenés éve 2022
Oldalszám 288
ISBN 9789632786773
Formátum 240 x 190 x 19 mm
Minden jog fenntartva © CSER Kft.