Mirin Fader

Giannis - Semmiből a csúcsra

Giannis Antetokounmpo rendkívüli felemelkedésének története: hogyan jutott el egy görögországi szegénynegyedből az amerikai szupersztárságig, és hogyan lett a kosárlabda történelmének egyik legjobb játékosa és NBA-bajnoka.

Giannis Antetokounmpo az NBA új világrendjének jelképeként embert próbáló akadályokat győzött le, és vált a remény szimbólumává és az amerikai álom megtestesítőjévé világszerte. Történetét azonban eddig nem ismerhettük teljesen. A könyvben Fader eddig soha nem látott módon mutatja be a „Görög Szörny” gyermekkorát: hogyan osztoztak mindenen testvéreivel és küzdöttek meg a betevő falatért nap mint nap, hogyan árult csecsebecséket családjával az utcán Athén külvárosi negyedeiben, és hogyan küzdött meg az őt ért rasszizmussal. Giannis sztorija igazi tündérmese az ismeretlen, nyakigláb, fekete görög tinédzserről, aki papírok nélküli bevándorlóból 228 millió dolláros szerződést aláíró NBA-játékossá, a Milwaukee Bucks csapatát 2021-ben bajnoki címig vezető, kétszeres MVP-címet viselő kosárlabdaikonná vált.

Mirin Fader díjnyertes kosárlabda-riporter és a The Ringer szakírója. 2021-ben a The Big Lead az év sportkönyvszerzőjének választotta. Ez az első könyve.

 

NEW YORK TIMES BESTSELLER

LOS ANGELES TIMES BESTSELLER

WALL STREET JOURNAL BESTSELLER

USA TODAY BESTSELLER

PUBLISHERS WEEKLY BESTSELLER

E-könyv formátumban is elérhető!


4 926 Ft‎

-15%

5 795 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Mirin Fader
Fordító Nagy Győző
ISBN 978-963-278-719-0
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2023
Oldalszám 312
Formátum 165 x 235 x 16 mm

Eurosport

Egy népmesei hős felemelkedésének bemutatását kapjuk bő 300 oldalon. Giannis Antetokounmpo tényleg a semmiből jutott a csúcsra.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.