Alacsonyabb ár! MANÓpauza. Pasiregény Nagyobb

Sári Edina

MANÓpauza. Pasiregény

"A nagy sikerű MeNŐpauza nőregény folytatása!

A "teremtés koronái”, a „legszebb férfikor” – milyen jól hangzó szókapcsolatok ezek, pedig a férfi életének egyik legnehezebb időszakát takarják!

Elvileg a negyvenes éveinek végén a FÉRFINAK már szinte mindene megvan ahhoz, hogy jól érezze magát. A gyerekek már nem betegek folyton és nincsenek is otthon sokat, a felesége már egy nem túlhajtott harmincas anyuka. A munkájában már sikeres és jó pénzt is keres vele, rutinból jól dönt és nem öli meg a ”mindennap”. Az egészsége jó, pedig sokat dolgozik, a barátai szeretnek vele eljárni borozgatni.  A hobbijait végre már tudja újra folytatni, tud rá időt szakítani.

A színes férfimagazinok öltönyös, borotvált, napbarnított, karcsú (szuperautós, szuperkarórás, szupermobilos) pasikkal vannak tele, akik olyan, de olyan sikeresek, mint Darth Vader és majd kicsattannak az erőtől.

Kedves olvasó, te ilyeneket látsz a magunk fajtájából magad körül?

Hullanak a negyvenesek! Ki a temetőbe, ki a lecsúszásba, ki a magányba tart.

Ugyanis ez a legnehezebb férfikor! Tudni kell megélni, túlélni ezt az időszakot, mert olyan buktatókkal vannak tele, amelyeket már régen cipelünk – mi férfiak, és olyan mély csapdák jönnek a semmiből és váratlanul, amire fel sem vagyunk készülve.

Sári Edina főhőse szinte minden csapdába belesétál, amibe egy negyvenes fickó csak tud és csak sok pofon után rakja helyre önmagát.

Ez a könyv egy tanmese, az Ő (és a mi) útkeresésünknek a története!

Aranyosi Péter, 46 éves férfi, humorista"


CS-149090

3 392 Ft‎

-15%

3 990 Ft‎

Kiadó Nézőpont Váltó
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Sári Edina
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 292
ISBN 9786150014319
Formátum 135 x 197 x 18 mm
Minden jog fenntartva © CSER Kft.