Alacsonyabb ár! Tojásbábok - Színes Ötletek 17. Nagyobb

Konczné Szekeres Erika

Tojásbábok - Színes Ötletek 17.

Az ember nem is gondolná, mennyi mindent lehet kezdeni egy tojással. Rendkívül sokoldalú kézműves alapanyag. Festhető, könnyen ragasztható rá papír, filc, nemez. A formája is megfelelő, és ami a legfontosabb, könnyen beszerezhető.

A kötet telis-tele van fantáziadús, vidám ötletekkel, amelyekből kiderül, hogy nemcsak húsvétkor érdemes tojás díszeket készítenünk. A könyvben szereplő tojásbábok kiválóan alkalmasak rá, hogy segítségükkel életre keltsük a gyermekkor varázslatos világát, vagy eljátsszuk gyermekünk kedvenc esti meséit. Ráadásul nagyon könnyű elkészíteni őket.

Nemcsak mesebábozáshoz használhatjuk ezeket a vidám figurákat, hanem ajándékként, vagy ajándékkísérőként is adhatjuk őket gyereknapra, ballagásra, születésnapra. A bábok valódi tojások helyett hungarocell- és préselt papírtojásokból is elkészíthetők.

A könyvet kiemelten ajánljuk óvodáknak és iskoláknak, mert a tojásbábok könnyen és gyorsan elkészíthetők, kevés alapanyag kell hozzájuk, és a kész bábok kreatívan felhasználhatók. A tojásbábok készítésével felhívhatjuk a gyerekek figyelmét arra is, hogy kézműves foglalkozások alkalmával gondoljunk a természetes alapanyagokra is.


A tartalomból:

Anyagok, eszközök és tudnivalók

Tojásfigurák
Varázsceruza
Barika
Szerzetes
Indiánok
Kalózok
Piroska és a farkas
Csipkerózsika
Kínai
Varázslótanonc
Török és a tehenek
Ludas Matyi
Jancsi és Juliska
Kiskakas gyémánt félkrajcárja
Hercegnő és a sárkány
Oroszlánidomár
Bohócok
Kertészet
Mikulás és karácsony
Ballagásra
Iskola
Menyasszony és vőlegény


CS-142816

1 016 Ft‎

-15%

1 195 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Sorozat Színes Ötletek
Nyelv magyar
Szerző Konczné Szekeres Erika
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2012
Oldalszám 32
ISBN 9789632782300
Formátum 165 x 235 x 3 mm
Minden jog fenntartva © CSER Kft.