Stephanie Bruneau

Méhek, mézek nagykönyve - Gyógyító kincsek a kaptárból

Több mint ezer év bizonyítja a méz és a többi kaptártermék csodálatos hatását. Most megtudhatjuk, hogy mi a propolisz, a méhpempő, a méhviasz és a virágpor, és azt is, hogy melyik hogyan gyógyít, szépít, fiatalít.


CS-149389

Változatlan utánnyomás

Bővebb leírás

5 521 Ft‎

-15%

6 495 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Stephanie Bruneau
Fedél kartonált
Megjelenés dátuma 2019
Oldalszám 160
ISBN 9789632785660
Formátum 220 x 258 x 16 mm

Könyvutca

...nagyon sok érdekes történelmi információt is találhatunk a könyvben a méhekről és a mézzel kapcsolatos termékekről. Recepteket és kézműves tárgyak készítését éppúgy, mint ahogyan egy nagyon érdekes írást arról, hogy bajban vannak-e a méhek Magyarországon.
Tovább olvasom

Manzárd Café

Stephanie Bruneau lelkesedése a méhek iránt egyértelműen érezhető minden apró részletben, és elég nehéz ellenállni annak, hogy átragadjon belőle valami ránk is. Azt nem mondom, hogy méheket fogunk tartani és saját mézet fogunk termelni (bár ez is elképzelhető), de az egészen biztos, hogy az általuk előállított kincseket sokkal sűrűbben fogjuk használni a hétköznapjainkban, és ami még ennél is fontosabb, hogy alázattal és mélységes tisztelettel fogunk tekinteni a méhekre az izgalmas és tartalmas kiadvány átolvasása után. Minél többen leszünk ezzel így, annál biztosabb az ő és a saját túlélésünk is!
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.