Nincs termék
Csípős csili vagy édes paprika?
Mindegy melyikre vagyunk kíváncsiak, a könyvben választ kapunk a következőkre:
- A paprika eredete és világhódító útja
- Miért csíp?
- Tarkabarka rokonság: közkedvelt és ritka fajták
- A csilitermesztés alapjai - melyik fajtát hova ültessük, hogyan gondozzuk?
- Kártevők, betegségek - hogyan legyen egészséges a paprikánk?
- A csilikertész egy éve - tudnivalók és teendők a vetéstől a betakarításig
- Csili és társai a konyhában: különleges receptek
A tartalomból
Van, aki forrón szereti
Paprika-alapismeretek
Vigyázat, csíp!
Csilipaprikák és társaik napjainkban
Csípős, csípősebb, legcsípősebb
Tarkabarka rokonság
Az egészséges csili
A csilitermesztés alapjai
Melyik fajta mire jó?
Mindenki találhat magának kedvencet
Édes és csípős paprikafajták
A legkedveltebb magyarországi édes és csípős paprikafajták
Csilitermesztés otthon
A vetőmagtól a palántáig
Szabadföld vagy növényház?
Ültetés és gondozás
Az egészséges paprika
Betegségek és kártevők
Paprika az erkélyen, teraszon
Öntözés és növénytáplálás
A csilikertész egy éve
Csilipaprika a konyhában
A paprikabokortól a fazékig
Előételek
Levesek
Vegetáriánus főételek
Húsos főételek
Hallal és tenger gyümölcseivel készült ételek
Szószok, fűszerkrémek
A karcsúsító erő
Paprikafélék tartósítása
CS-148994
Siessen! Már csak néhány darab maradt!
Elérhetőség dátuma:
Csili és társai. Fajták, termesztés, receptek
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | Cser Kiadó |
Sorozat | Nem sorozattag |
Nyelv | magyar |
Szerző | Eva Schumann |
Fedél | kartonált |
Megjelenés dátuma | 2018 |
Oldalszám | 100 |
ISBN | 9789632785011 |
Formátum | 165 x 235 x 7 mm |