Nincs termék
A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és a aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem garantálható teljes biztonsággal. Sok tényezőt kell figyelembe venni, hogy megfelelő eredményt érjünk el. E könyv célja, hogy ezeket a tényezőket és a kockázatok komplexitását tudatosítsuk, hogy az almasavbontást problémamentesen végrehajthassuk.
CS-143556
Siessen! Már csak néhány darab maradt!
Elérhetőség dátuma:
Biológiai almasavbontás
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
| Kiadó | Mezőgazda Kiadó |
| Sorozat | Borász Akadémia |
| Nyelv | magyar |
| Szerző | Robert Steidl, Georg Leindl |
| Fedél | kemény |
| Megjelenés dátuma | 2009 |
| Oldalszám | 94 |
| ISBN | 9789632865447 |