Hírlevél

Alkoss és nyerj! Kreatív pályázat anyák napjára

Kiadónk anyák napja alkalmából kreatív pályázattal kedveskedik az olvasóinak, és persze minden ügyes kezű, alkotni szerető érdeklődőnek.

Téma: kézzel készített ajándékok anyák napjára

Technika: szabadon választott hobbitechnika (decoupage, festés, gyöngyfűzés, scrapbooking, quilling, kötés, horgolás stb.)

Beküldés módja: jó minőségű fotó email formájában ([email protected]), a hobbitechnika megnevezésével, a beküldő nevével, elérhetőségével (telefonszám, postacím, ahová a nyerményt küldhetjük) feltüntetve

A pályázatra a mai naptól várjuk az elkészült alkotásokat. A fotókat a pályaművek beérkezése után, egyszerre töltjük fel, így mindenkinek ugyanannyi esélye lesz a játékban.

A beküldés hatásideje: 2015. május 4. 12 óra

A beküldött pályaműveket a kiadó facebook oldalán tesszük közzé, ezekre like formájában szavazhatnak2015. május 10-e éjfélig.

Nyeremény: a legtöbb like-ot begyűjtő alkotás készítője 5000 Ft értékben választhat a kiadó kiemelt, anyák napi könyvkínálatából.

Egy kis ízelítő a lehetséges nyereményekből (a teljes kínálatot megnézheti a képre kattintva)

picmonkey-collage1473.jpg

A nyertessel email-ben vesszük fel a kapcsolatot, a kiválasztott nyeremény személyesen átvehető a kiadóban, vagy postán juttatjuk el a szerencsés nyertesnek.

Sok szerencsét, örömteli alkotást kívánunk!

Legyen követőnk a Facebookon is!

Minden jog fenntartva © CSER Kft.