Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése Nagyobb

Bernhard Gahm

Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése

A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az elkészítési módot lépésről lépésre ismerteti. A kezdőknek az egyszerűbbeket ajánljuk, aztán később érdemes kipróbálni a bonyolultabbakat is. Bár a legfontosabb az eljárás ismertetése, ahogyan az étel elkészíthető, sok receptben az ajánlott húsféleségek és adalékanyagok legfontosabb tulajdonságait is megadja. A mennyiségeket érdemes olyan ajánlatnak tekinteni, amitől egyéni ízlésünk szerint bátran eltérhetünk, mert a szerző mindig figyelmeztet azokra az alapelvekre, amiktől nem szabad eltérni.


CS-143989

3 500 Ft‎

Kiadó Mezőgazda Kiadó
Sorozat Házunk táján
Nyelv magyar
Szerző Bernhard Gahm
Megjelenés éve 2011
Oldalszám 155
ISBN 9789632866024
Minden jog fenntartva © CSER Kft.