Nincs termék
A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az elkészítési módot lépésről lépésre ismerteti. A kezdőknek az egyszerűbbeket ajánljuk, aztán később érdemes kipróbálni a bonyolultabbakat is. Bár a legfontosabb az eljárás ismertetése, ahogyan az étel elkészíthető, sok receptben az ajánlott húsféleségek és adalékanyagok legfontosabb tulajdonságait is megadja. A mennyiségeket érdemes olyan ajánlatnak tekinteni, amitől egyéni ízlésünk szerint bátran eltérhetünk, mert a szerző mindig figyelmeztet azokra az alapelvekre, amiktől nem szabad eltérni.
CS-143989
Siessen! Már csak néhány darab maradt!
Elérhetőség dátuma:
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | Mezőgazda Kiadó |
Sorozat | Házunk táján |
Nyelv | magyar |
Szerző | Bernhard Gahm |
Megjelenés dátuma | 2011 |
Oldalszám | 155 |
ISBN | 9789632866024 |