Nincs termék
A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).
CS-142890
Siessen! Már csak néhány darab maradt!
Elérhetőség dátuma:
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | Mezőgazda Kiadó |
Sorozat | Házunk táján |
Nyelv | magyar |
Szerző | Bernhard Gahm |
Fedél | kemény |
Megjelenés dátuma | 2011 |
Oldalszám | 94 |
ISBN | 9789632866017 |