Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés Nagyobb

Bernhard Gahm

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés

A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).


CS-142890

3 900 Ft‎

Kiadó Mezőgazda Kiadó
Sorozat Házunk táján
Nyelv magyar
Szerző Bernhard Gahm
Fedél kemény
Megjelenés dátuma 2011
Oldalszám 94
ISBN 9789632866017
Minden jog fenntartva © CSER Kft.