Nincs termék
Hosszú évek óta fogyasztják, és közkedveltségük egyre növekszik az ízletes, szaftos hamburgereknek. Nemrég még csak hamburgerzsemléből, húspogácsából és egy salátalevélből álltak.
Olyan "új" hozzávalókkal, mint a gorgonzola, a szkampi vagy a szejtán, az egyszerű töltött zsemléből igazi kulináris ízélmény válik, ám az ilyen burgerekbe nem lehet minden sarkon belebotlani. De semmi baj, hisz ezeket saját magunk is elkészíthetjük.
Olvasóink nemcsak a klasszikus húsos, hanem a halas, a vegetáriánus és vegán burgereket, valamint a különleges változatokat is megismerhetik.
A tartalomból
A hamburgerről általában
Klasszikus és nem bonyolult, húsos változatok
Egyszerűen finom - hallal és a tenger gyümölcseivel
Vegetáriánus és vegán burgerek
Különleges és ínyenc burgerek
Mártások, köretek
CS-145904
Siessen! Már csak néhány darab maradt!
Elérhetőség dátuma:
A legjobb hamburgerek - Házi Praktikák
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | Cser Kiadó |
Sorozat | Házi praktikák |
Nyelv | magyar |
Fedél | kartonált |
Megjelenés dátuma | 2015 |
Oldalszám | 144 |
ISBN | 9789632784113 |
Formátum | 165 x 235 x 9 mm |