Nincs termék
A gesztenye gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, és sok jótékony hatása van a házi gyógyászatban is.
A szelídgesztenye származásáról, fajtáiról, élettani hatásáról, tápanyagairól és felhasználási lehetőségeiről olvashatunk a könyvben, és persze legkedveltebb oldaláról, a konyhai szerepéről is.
Közel 60 ételreceptet tartalmaz a kötet a levesektől, sültektől a süteményekig, tortákig.
A tartalomból
A gesztenye származása, története
A gesztenye növénytani leírása
A gesztenye éghajlati, környezeti gényei
A gesztenye szüretelése
Hazai termőterületek és fajták
Szentiványi professzor által kiszelektált fajták
Nagymarosi 22
Nagymarosi 37
Nagymarosi 38
Kőszegszerdahelyi 29
Iharosberényi 2
Iharosberényi 57
Iharosberényi 29
A szelídgesztenye kincsei: ásványi anyagok, vitaminok
A gesztenye a házi patikában
Tárolási, vásárlási tanácsok
Érdekességek a gesztenyéről
A gesztenye felhasználása a konyhán kívül
Receptek gesztenyével
Előételek, saláták, falatok
Levesek
Szárnyashús-ételek
Borjú- és marhahúsételek
Sertéshúsételek
Vadételek
Halételek
Zöldségételek, köretek
Tésztaételek
Sütemények, desszertek
Befőttek, dzsemek
Receptkereső
CS-145210
Siessen! Már csak néhány darab maradt!
Elérhetőség dátuma:
A gesztenye - Házi Praktikák
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | Cser Kiadó |
Sorozat | Házi praktikák |
Nyelv | magyar |
Szerző | Eisenstock Ildikó |
Fedél | kartonált |
Megjelenés dátuma | 2014 |
Oldalszám | 124 |
ISBN | 9789632783697 |
Formátum | 165 x 235 x 8 mm |