Alacsonyabb ár! A mennyeknél súlyosabb e-könyv - Kurt Cobain életrajza Nagyobb

A mennyeknél súlyosabb e-könyv - Kurt Cobain életrajza

E-KÖNYV! FORMÁTUMA: epub
A letöltéshez a rendelés véglegesítését követően e-mailben küldjük a linket.

A New York Times bestsellere a szerző új elő-és utószavával.

Kurt Cobain 1994. április 5-én lett öngyilkos. Akarata szerint zárta le rövid, dühödt, fájdalmakkal teli, ám termékeny életét. A mennyeknél súlyosabb ezt az életet kíséri végig a szem- és fültanú hitelességével. Szerzője, Charles R. Cross az egykori Rocket zenei magazin szerkesztője belülről ismeri a seattle-i zenei életet, és a kezdetektől közvetlen közelről követhette Kurt Cobain és a Nirvana pályafutását is.
A könyv megírását 4 év kutatómunka és több mint 400 interjú előzte meg. A szerző kivételes hozzáférést kapott Cobain publikálatlan naplóihoz, dalszövegeihez, családi fotóihoz és rengeteg dokumentumhoz, amelyek alapján páratlan részletességgel rekonstruálta az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb zenei ikonjának életét az aberdeeni gyerekkortól a híressé váláson át egészen az öngyilkosságig.
Cross az új kiadáshoz írt elő- és utószavában képet ad az első kiadás (6 évvel Kurt Cobain halála után) óta eltelt időszakról is. Megosztja az öngyilkosságot követő vizsgálatok eredményeit, és a zenekarral kapcsolatos olyan történéseket, amelyek mind azt bizonyítják: Kurt Cobain és a Nirvana mind a mai napig komoly hatást gyakorol a közönségre és a zenészekre.

"Az egyik legalaposabb és legmegindítóbb könyv, amit rocksztárról valaha írtak." (Los Angeles Times)


CS-149624

2 552 Ft‎

-20%

3 190 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Charles R. Cross
Fedél kemény
Megjelenés éve 2020
Oldalszám 408
ISBN 9789632785929
Formátum 168 x 240 x 40 mm
Minden jog fenntartva © CSER Kft.