Nincs termék
A könyv tapasztalatokon és kutatásokon alapuló ismereteket közöl a kecske helyes tartásáról és gondozásáról, és nem utolsó sorban a megfelelő fajta kiválasztásáról. Szakszerű tanácsokat kapunk a kecskehús feldolgozásáról, és az egyre kedveltebb, élettanilag nagyon értékes kecskesajt készítését is elsajátíthatjuk.
Részletesen megtudhatunk mindent az egyre kedveltebb kis állatról: a fajta kiválasztása, az állat tartása, húsának és tejének feldolgozása, valamint a sajt készítése.
A tartalomból:
A kecsketartás feltételei
A kecsketartás története
Kecskefajták Európában
Gyakorlati kecsketenyésztés
A kecske teljesítményei
Szaporítás és felnevelés
Tartási módok
A kecskeistálló
A takarmány előállítása
Takarmányozás
A kecskék egészségvédelme és betegségeik
Tejtermelés
Tej és tejtermékek
Hústermékek
Az irha értékesítése
CS-149648
Siessen! Már csak néhány darab maradt!
Elérhetőség dátuma:
Kecsketartás - Változatlan utánnyomás
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | Cser Kiadó |
Sorozat | Nem sorozattag |
Nyelv | magyar |
Szerző | Hans Späth, Otto Thume, Johann-Georg Wenzler |
Fedél | kartonált |
Megjelenés dátuma | 2020 |
Oldalszám | 164 |
ISBN | 9789632786292 |
Formátum | 165 x 235 x 10 mm |