Nincs termék
Nincs még egy része a lakásnak, amelyik olyan viharos átalakuláson ment volna keresztül az utóbbi időben, mint a konyha. A konyha azonban öregszik és elhasználódik, élettartama átlagosan húsz év. Ennyi idő elteltével érdemes a konyhát átalakítani, korszerűsíteni, alkalmazni a főzést megkönnyítő műszaki és technológiai újításokat.
A tartalomból
A konyha helye a házban vagy a lakásban
Konyhatípusok
A konyha alaprajzi elrendezése
Különálló vagy a lakótérrel egybenyitott konyha
Ebédlő vagy étkezősarok
Konyhai ergonómia
A konyha stílusa
Színek a konyhában
A konyha megtervezése konyhastúdióban
Konyhai felületek
A megfelelő padlózat
A falfelületek kialakítása
A konyhabútorok kialakítása
A konyhabútor anyaga
A konyhabútor részei
A munkalapok
A konyhasor hátsó fala
Konyhagépek
Hűtőzóna
Főzőzóna
Mosogatózóna
Konyhai kisgépek
A konyha elektromos berendezései
Világítás a konyhában
A háztartási gépek fogyasztása
Intelligens háztartás
Egyéb kiegészítők
Fazekak, serpenyők, tepsik
Konyhai textíliák
A konyha ápolása és tisztán tartása
CS-142824
Siessen! Már csak néhány darab maradt!
Elérhetőség dátuma:
Konyhák - Mestermunka sorozat
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | Cser Kiadó |
Sorozat | Mestermunka |
Nyelv | magyar |
Szerző | Adela Motyková, Karol Vavrovič |
Fedél | kartonált |
Megjelenés dátuma | 2012 |
Oldalszám | 92 |
ISBN | 9789632782324 |
Formátum | 165 x 235 x 6 mm |