Ben Westhoff

Original Gangstas

„Valószínűleg ez a legjobb könyv, amit valaha a hiphop világáról írtak" – vallja  S. Leigh Savidge, a Straight Outta Compton című film Oscar-díjra jelölt társírója, a Welcome to Death Row című dokumentumfilm írója és producere.


Az ORIGINAL GANGSTAS – DR. DRE, EAZY-E, ICE CUBE, TUPAC SHAKUR TÖRTÉNETE ÉS A WEST COAST RAP SZÜLETÉSE című kötet elképesztően átfogó és részletgazdag munka. A szerző, Ben Westhoff elismert, díjnyertes oknyomozó újságíró öt évet dolgozott a művön, kutatta a témát és készített interjúkat a nyugati parti rap még élő szereplőivel. Gyakorlatilag mindenkit megszólaltatott, aki a témához érdemben hozzá tudott szólni, és az eredmény magáért beszél: a könyvből mindent, de tényleg mindent megtudunk a gangsta rapről, legfontosabb képviselőiről, hátteréről és máig tartó hatásáról.

E-könyv formátumban is elérhető!


4 926 Ft‎

-15%

5 795 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Ben Westhoff
Fordító Pritz Péter
ISBN 978-963-278-715-2
Fedél puha
Megjelenés éve 2022
Oldalszám 336
Formátum 165x235x28 mm

Libri Magazin

Az egyetlen olyan magyar nyelven elérhető kötet, ami teljes egészében napjaink legnépszerűbb zenei műfajával (ha a lemezeladásokat, és a listás helyezéseket vesszük figyelembe) a hiphop-pal foglalkozik.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.