James Martin, SJ

Hidakat építünk

Hogyan alakíthat ki a katolikus egyház és az LMBT-közösség tisztelettel, együttérzéssel és gyöngédséggel teli kapcsolatot?
James Martin jezsuita szerzetes Hidakat építünk című könyve megmutatja, hogyan férhet meg egymás mellett békében a szivárványszínű zászló és a rózsafüzér. A "találkozás kultúráját" írja le, és ellát minket az ehhez hozzásegítő nyelvezettel és látásmóddal. Ahogy Ferenc pápa, ő is úgy véli, az egyháznak vezető szerepet kellene vállalnia abban, hogy a kirekesztést a könyörülettel teli befogadás váltsa fel.
A könyv szinte kötelező olvasmány.


CS-149654

2 995 Ft‎

Kiadó Magyar LMBT Szövetség
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző James Martin, SJ
Megjelenés éve 2020
Oldalszám 212
ISBN 9786158067638
Formátum 125 x 197 x 15 mm

Egy elképzelt könyv

A világunkban jelenleg mindennél nagyobb szükségünk van a szeretetre, a megértésre, és egymás tiszteletére, hogy békében éljünk egymás mellett. A békét számtalan módon megteremthetjük: néha egy kimondatlan szó is elég hozzá. Néha ennyi is elég, hogy kifejezd a tiszteletet embertársad iránt. A Hidakat építünk remek eszköz lehet a megismerés módjainak feltérképezésére, a segítségével talán könnyebb lesz utat találni az egyház és az LMBT-közösség között. És talán az emberek között is.
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.