Dévényi István

Egy vérből valók

Az ország a csőd szélén. A kormány tehetetlen. A politikusok pánikban. A hatalom új ellenséget keres, és gyorsan meg is találja.

"A készülék mellé kucorodik, így szeret, hogy minden szóra pontosan odafigyelhessen.
„Barátaim, magyarok! Szomorú, mégis felemelő napokat élünk. Szomorúak, mert egyre több honfitársunk veszíti el a biztos megélhetésbe vetett hitét, de felemelőek is, hiszen most mutatkozhat meg igazán a nemzet ereje.”

János egyetértőn bólogat, így van, ő aztán tudja, milyen a nélkülözés. Lehajtja az italt, kedveli ezt a fickót, szívéből szól, és azt mondja, amiről ő is beszélne, ha lennének hozzá kimondható szavai.

„Magyar honfitársaim! Különleges nép vagyunk, de most kétszeres erővel figyeljünk egymásra. És ne csak a tekintetünket, a lelkünket is küldjük a másik felé, hiszen ez, az egy vérből valóság különböztet meg minket mindenki mástól. Ezt soha ne feledjük!"

Dévényi István újságíró, műsorvezető az MTI, a Magyar Nemzet, és a Hír TV egykori munkatársának második regénye a politikai média erejéről és áldozatairól. A valósággal való mindennemű egyezés most is kizárólag a véletlen műve.

E-könyv formátumban is elérhető!


3 396 Ft‎

-15%

3 995 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Dévényi István
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2022
Oldalszám 224
ISBN 9789632786964
Formátum 125 x 197 x 19 mm
Borító Szabó Imola Julianna

Magyar Hang

Izgalmas, fájóan életszagú történet ez, amelynél megvolna a didaktikusság veszélye, de szerencsére jóval összetettebb, pontosabb és tragikusabb sztori ez annál. A nyelv pedig, ahogy a Hádujudú esetében, úgy most is visz magával.
Tovább olvasom

Kortárs Online

Dévényi István második regénye hiteles korrajz korunk társadalmáról. Az Egy vérből valók olyan aktuális problémákra mutat rá, mint a politika szülte polarizáció, egyben egy kérdést is intéz az olvasóhoz: érdemes-e mindent feláldozni, hogy a „másik oldal” felett győzedelmeskedjünk?
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.