Maja Lunde

Fehér Mancs, a jegesmedveherceg

Ebben a könyvben a nálunk is nagyon népszerű Maja Lunde az egyik legszebb norvég mesét, a Fehér Mancs, Valemon királyt teremtette újra képregény formájában, a neves norvég illusztrátor, Hans Jørgen Sandnes csodálatos rajzaival.

A kalandvágyó Liv szokás szerint elszökött a tanyáról, hogy kihúzza magát a munka alól, és kis barátaival, az erdei állatokkal töltse az időt. Hirtelen megzörrennek a bokrok, és ágak reccsennek. Mielőtt Liv bármit tehetne, hatalmas, fehér medve terem előtte.

Eközben a távolban egy boldogtalan királynő az egyre jobban sorvadozó birodalmán uralkodik. Elátkozta Fehér Mancsot és a természetet. Amikor Liv találkozik a medvével, a gonoszság már nem jár messze, és a lánynak kemény küzdelmet kell folytatnia Fehér Mancs, a szeretet és a világ megmentéséért.

MINDEN KALANDKEDVELŐ OLVASÓNAK, 5-TŐL 100 ÉVES KORIG!


6 371 Ft‎

-15%

7 495 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Maja Lunde
Fordító Patat Bence
ISBN 9789632787510
Fedél kemény
Megjelenés éve 2024
Oldalszám 224
Formátum 205 x 255 x 22 mm
Illusztráció színes rajzokkal

Spirit Bliss

A kivitelezés tényleg gyönyörű, nemcsak a borítón, hanem a belső lapokon is. A rajzok csodaszépek, a színvilág, a karakterek megalkotása, minden. És a könyv minősége is kiváló a kemény borítóval, vastagabb, fényes belső oldalakkal
Tovább olvasom

Könyv és más

Az első ámulat akkor ért, amikor ténylegesen a kezembe foghattam ezt a gyönyörű, minőségi kötetet, a második pedig, amikor egy ültő helyemben végig is olvastam a történetet. A mesék nagyon közel állnak a szívemhez, most pedig úgy éreztem, hogy egyenesen fejest ugrok egybe, a képi világnak és a filmszerű kockáknak köszönhetően kicsit olyan volt, mintha én is ott lettem volna Livvel és Fehér Manccsal.
Tovább olvasom

kilencedik.hu

A Fehér Mancs, a jegesmedveherceg egy izgalmas adaptáció: a látványos rajzok bevonzzák, az intelligens történetvezetés pedig megtartja és gondolkodásra készteti ifjú olvasóit. Többek között azt az ötévest is, akivel e sorok írója a könyvet tesztelte.
Tovább olvasom

Csak olvass!

Összességében én csak szuperlatívuszokban tudok beszélni Maja Lunde legújabb, magyarul megjelent meseregényéről és csak ajánlani tudom mindenkinek. Ez a könyv tényleg egy igazi csoda, olvassátok és szeressétek!
Tovább olvasom

Utószó

Liv természetközeli életmódja nem az egyetlen érték, amely megjelenik a kötetben: nagy szerepet kap a hűség és a barátság, a szeretet, sőt, a pazarló életmód elkerülése is .... A gyönyörű külső mellett tehát a kötet tartalma is nagyon értékes, néhol izgalmas, és akár egészen fiatal gyerekek számára is befogadható. Én azonban szívből ajánlom a felnőtteknek is ezt a csodálatos kötetet
Tovább olvasom
Minden jog fenntartva © CSER Kft.