Alacsonyabb ár! It's So Easy ...és más hazugságok e-könyv Nagyobb

Duff McKagan

It's So Easy ...és más hazugságok e-könyv

E-KÖNYV! FORMÁTUMA: epub
A letöltéshez a rendelés véglegesítését követően e-mailben küldjük a linket.

A Guns N' Roses és a Velvet Revolver alapító tagjának története arról, miként jutott a csúcsra, hogyan küzdött az alkohollal és a drogokkal, hogyan omlott össze és végül hogyan állt újra talpra.

Húszévesen, 1984-ben Duff McKagan felkerekedett, hogy elhagyja szülővárosát, Seattle-t - részben, hogy valóra váltsa álmait, részben pedig azért, hogy elmeneküljön a heroin elől, aminek használatába addigra több közeli barátja is belehalt. Még csak pár hetet töltött Los Angelesben - az autójában lakva -, amikor jelentkezett a hirdetésre, amiben egy Slash nevű ismeretlen keresett basszusgitárost. Nem sokkal később megszületett a világ legveszélyesebb zenekara, a Guns N' Roses, amely aztán több mint 100 millió lemezt adott el világszerte.

Az It's So Easy …és más hazugságok című önéletrajzi kötetében Duff felidézi a zenekar hihetetlen útját a világhír felé, és azt is, hogy ennek milyen ára volt. Ahogy a csapat egysége repedezni kezdett, Duff úgy érezte, neki is vége van, és kis híján tényleg belepusztult az alkoholizmusba. Ez a pont azonban vízválasztó lett az életében, és minden szempontból kijózanodott, hogy aztán a következő években olyan utat járhasson be, amilyet szinte senki más a rockszakmában.

A könyvben a rockzenei világ egyik legokosabb és legizgalmasabb figurája élvezetes stílusban tárja az olvasó elé a földkerekség talán legmegátalkodottabb zenekarának kulisszatitkait éppúgy, mint saját életének fontos és tanulságos pillanatait.

"Mellébeszélés nélkül a rock'n'roll igazi pokláról és mennyországáról" - David Fricke, Rolling Stone magazin

A könyv e-könyv formátumban történő kiadását támogatta: a Petőfi Kulturális Ügynökség


CS-149618

2 712 Ft‎

-15%

3 190 Ft‎

Kiadó Cser Kiadó
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Duff McKagan
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 356
ISBN 9789632786186
Minden jog fenntartva © CSER Kft.