My Bloody Roots -  A Sepulturától a Soulflyig és azon túl Nagyobb

My Bloody Roots - A Sepulturától a Soulflyig és azon túl

Több okból is írom ezt a könyvet.
Mindenekelőtt azért, hogy életem története pontosan és csúsztatás nélkül maradjon fenn. Kifejezetten szerencsésnek mondhatom magam, hiszen nemcsak egy, hanem mindjárt két sikeres metalzenekar alapító tagja vagyok. Nem is emlékszem, hányszor utaztam körbe a világot a Sepulturával és a Soulflyjal. Utunkat káosz, halál és függőség szegélyezte, valamint kapcsolatok születtek és mentek tönkre. Az imádott első zenekarommal, a Sepulturával kapcsolatban eddig még nem mondtuk el a teljes igazságot, továbbá az alkohollal és fájdalomcsillapítókkal folytatott küzdelmemről se nagyon beszéltem korábban, úgyhogy most eljött az ideje, hogy tiszta vizet öntsek a pohárba.
Továbbá, szeretnék köszönetet mondani azon embereknek, akik fontos szerepet játszottak az életemben - legyenek élők vagy holtak. A feleségemnek, a gyerekeimnek, az édesanyámnak, a testvéreimnek, a zenésztársaimnak, a barátaimnak és természetesen azoknak, akik ennyi év után is támogatnak. Ezzel a könyvvel előttük is tisztelgek. Valamint apám, Graziano Cavalera előtt, aki még kiskoromban hunyt el, és a mostohafiam, Dana Wells előtt, akit 1996-ban gyilkoltak meg - szavakkal kifejezhetetlen az irántuk érzett szeretetem és a hiányuk feletti szomorúságom.
Végül pedig szeretnék fejet hajtani színes, sokarcú és csodálatos hazám, Brazília előtt, amelyhez elmondhatatlanul mély érzelmek kötnek. Ismerem a jó és rossz oldalát is, az utcai bandáktól a dzsungelben élő bennszülöttekig. Ezek mind megihletnek és visszaköszönnek a zenémben.
A Sepultura volt az első brazil rockzenekar, amely nemzetközi sikereket ért el. Bíztunk benne, hogy ezzel másoknak is kitapossuk az utat, de a Sepultura megalakulása óta már 30 év telt el, és még senkinek sem sikerült a nyomdokainkba lépni. Így aztán az új zenekaromra, a Soulflyra hárul a megtisztelő feladat, hogy körbehordozza a brazil lobogót a világon.
Remélem, legalább annyira megfog majd ez a könyv, hogy kedvet kapj meglátogatni a hazámat, és első kézből ismerd meg. Sehol másutt nem születhetett volna még egy olyan együttes, mint a Sepultura vagy a Soulfly. Brazília egyedülálló.
Szeretettel és tisztelettel a törzsemnek...
Max Cavalera
Phoenix, Arizona
2013.


CS-148198

Szállítási módok Száll. idő Száll. díj
Személyes átvétel akár azonnal Ingyenes
Házhoz szállítás (Sprinter) 2-3 munkanap 990 Ft‎ *
10 000 Ft‎ felett ingyenes

3 800 Ft‎

Kiadó Silenos
Nyelv magyar
Szerző Max Cavalera és Joel McIver
Megjelenés éve 2016
ISBN 9789637424946
Minden jog fenntartva © CSER Kft.