Hírlevél

Szállítási feltételek

A Szerződés tárgya

A szerződés tárgyának ismertetését az árucikk mezőben találja. Mindent megteszünk könyveink adatainak folyamatos naprakésszé tételéért, de az ott írt adatok helyességéért felelősséget nem vállalunk.

Az áru átvétele

A megrendelt könyvek átvételére lehetőség van személyesen a Kiadóban (nyitvatartási időket lásd alul), vagy kérésére házhoz szállítjuk Önnek.

Házhoz szállítás díjai

A házhoz szállítás díja előre kifizetett rendelés esetén 1090 Ft, utánvét esetén 1290 Ft.

A termékek házhoz szállítását a GLS futárszolgálat végzi. A megrendelésről kiállított számla tartalmazza a postaköltséget is. Utánvétes megrendelés esetén a termékek árát, valamint a szállítási költséget a GLS futárnál a csomag átvételekor készpénzben és bankkártyával is fizetheti. Amennyiben Ön a megrendelése ellenértékét előre kifizeti, a csomagot a pénz beérkezését követően küldjük el Önnek.
A fenti árak csak Magyarországon belül érvényesek. Külföldi címre történő szállítás esetén kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal!

Elállási jog gyakorlása

A termék átvételéig a Kiadó értesítésével a vásárlástól elállhat. Amennyiben a termék házhoz szállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A rendelet értelmében a fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia a Kiadó címére. A Kiadó kizárólag új állapotú, sérüléstől és koszolódástól mentes könyv visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása a vásárló számára többletköltséget nem jelent, a termék visszajuttatásáról azonban a vásárlónak kell gondoskodnia. A visszaküldött termékek épségének megóvása érdekében kérjük kedves vásárlóinkat, hogy ügyeljenek a csomagolásra.
Amennyiben a Magyar Posta Zrt. szolgáltatását veszik igénybe a visszaküldéskor, kérjük értékbiztosított küldeményként küldjék a csomagot. A Könyvkiadó a visszaküldés során elveszett és megrongálódott csomagokért nem vállal a felelősséget.

Vevőszolgálat

Vevőszolgálat címe:
CSER Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
1114 Budapest, Ulászló u. 8.

NYITVATARTÁS

Telefon: (+36-1) 386-9019
Fax: (+36-1) 385-6684
E-mail: [email protected]
Adószám: 13160348-2-43
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank: 12011148-01001512-00100001

Személyes adatok felhasználása

Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében a Kiadó tárolja a megrendelések során megadott személyes adatokat. A Kiadó a tárolt személyes adatokat harmadik személynek nem adja ki, de fenntartja magának a jogot, hogy az akciókról, újdonságokról ismertetőt küldjön a vásárlónak. Amennyiben nem kíván élni a fenti lehetőséggel, a vásárlás során vagy azt követően a személyes adatlapjára bejelentkezve, esetleg a Kiadónak küldött e-mail üzenetben módja van a hírlevél küldés letiltására.


Minden jog fenntartva © CSER Kft.