Gyümölcsborok, gyümölcslevek házi készítése Nagyobb

Szabó Béla - Dobray Endréné

Gyümölcsborok, gyümölcslevek házi készítése

A kert gyümölcsfái évről évre egyre terebélyesebbek és egyre több gyümölcsöt szedhetünk róluk. A friss gyümölcs fogyasztása főleg a gyümölcs érési idejére korlátozódik, de hogyan őrizhetjük meg a gyümölcsök ízét és zamatát a késő őszi, téli időszakra is?
A lekvárokon, befőtteken kívül házi tartósítással gyümölcsleveket is előállíthatunk. Könyvünk a legegyszerűbb módszereket ismerteti, amelyhez nem szükséges különleges felszerelés, de mégis készíthetünk egyedi ízű, különleges italok is.
A könyv részletesen leírja a gyümölcslevek gyógyító hatását, a termesztett és vadon termő gyümölcsökből készíthető gyümölcslevek, gyümölcsborok, alkoholos gyümölcsitalok és a házi gyümölcsecet készítésének módjait.
A szerzők az egyszerű és könnyen megoldható módszereket, recepteket adják közre, hogy a házikertben termett gyümölcsök íz- és zamatanyagait, vitaminjait, ásványi anyagait, tápanyagait minél tovább megőrizhessük.


CS-148646

3 500 Ft‎

Kiadó Mezőgazda Kiadó
Sorozat Házunk táján
Nyelv magyar
Szerző Szabó Béla - Dobray Endréné
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 144
ISBN 9789632867212
Formátum 150 x 200 mm
Minden jog fenntartva © CSER Kft.