A bőség kertje - Konyhakert ásás, kapálás nélkül! Nagyobb

Krumpach Erzsébet

A bőség kertje - Konyhakert ásás, kapálás nélkül!

Az egészséges táplálkozás iránti igény növekedésével egyre fontosabbá válik az egészséges, vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök fogyasztása. Ezeket a kiskertekben, az előkertekben vagy a díszkertekben is megtermelhetjük, ráadásul akár ásás, kapálás nélkül.
A bőség kertje modell a természet mintájára a biokertészet alapelveinek követésével valósult meg. Az erdő példáján keresztül könnyen megérthetjük, hogy milyen egyszerű a kertészkedés, ha a természetet követjük és az is nyilvánvalóvá válik, hogy miért ne használjunk vegyszereket.
A könyv nyelvezetében egyszerű, könnyen, hónapról-hónapra követhető hasznos útmutatókkal teli mondanivalóját a kertészkedésben járatlan emberek is könnyen elsajátíthatják.
A modell alkalmas kis helyen néhány zöldségféle megtermelésére, de alternatívát kínál nagyobb kertekben a család teljes zöldségskálájának a megtermelésére, akár önellátásra is.
Kevés időbefektetéssel, hobbiból megvalósítható ötleteket tartalmaz, melyek a pénztárcákat is kímélik és kellemessé varázsolják a kertben töltött időt.


CS-144673

4 990 Ft‎

Kiadó West-Graph Kft.
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Krumpach Erzsébet
Fedél puha
Megjelenés éve 2014
Oldalszám 192
ISBN 9789630880312
Minden jog fenntartva © CSER Kft.