Alacsonyabb ár! Tér-Lélek-Tan Nagyobb

Trom Kata

Tér-Lélek-Tan


CS-150204

Trom Kata TÉR-LÉLEK-TAN című kötete több mint lakberendezési könyv: nemcsak praktikus ötleteket ad, hogyan varázsoljunk a lakásunkból otthont, de egyúttal önmagunk mélyebb megismerésére inspirál.  

Trom Kata első könyve a praktikus és esztétikus gyakorlati megoldásokon túl egy új, érzékenyebb megközelítést nyújt mindenki számára. Meglepetésekkel teli kalandra, tudatos játékra hívja az olvasót. Olyan kulcsot ad az önismeretre vágyó ember kezébe, amely nemcsak az otthonát nyitja meg, hanem a világ másfajta megismeréséhez is hozzásegíti.

Annak ellenére, hogy a lakberendezési blogok és újságok igen népszerűek hazánkban, a magyar piacon kevés a hazai szerző által írt, otthonteremtésről szóló könyv. A tér-lélek-tan szemlélet és az erről szóló hiánypótló mű új szemszögből közelít a lakberendezéshez: az embert, az emberi lelket helyezi a középpontba.

Megfigyelhetjük, hogy a különböző terekben másképp érezzük magunkat.  Egyik helyiségbe belépve azonnal otthonosan mozgunk, és megnyílunk a mély beszélgetésre, míg egy másikban csak feszengünk a szék szélén ülve.  De vajon miért? A szerző gondolkodásra inspirál: mitől válik egy lakás otthonná; valóban jól vagyunk-e a lakásban, amelyben élünk; hogyan hat ránk az otthonunk?

Trom Kata kézen fogja az olvasót, és végigvezeti a lakásán az előszobától a nappalin át a hálószobáig, miközben mesél a színek, a formák és az illatok jelentéséről. Izgalmas utazásra repít bennünket: európai és keleti filozófiákon keresztül valójában önmagunk megismerésére invitál.  Egyedülálló élményben lehet része mindazoknak, akik a tér-lélek-tan segítségével újragondolják, hogy otthonuk milyen hatással van önmagukra, a velük együtt élőkre és vendégeikre.

„Fontos könyv ez. Magyar nyelvünk ezoterikus csodája: a Teremtő teret teremt.  Ezt ismétli meg az emberi lélek, és Trom Kata erről beszél.

Bölcsen, érzékenyen, olvasmányosan. Észre sem venni, hogy az olvasót önismerethez segíti, és léleklátóvá teszi.”

Müller Péter

3 817 Ft‎

-15%

4 490 Ft‎

Kiadó Gingko Kiadó
Nyelv magyar
Szerző Trom Kata
ISBN 9786155684029
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2023
Oldalszám 368
Minden jog fenntartva © CSER Kft.