Borkészítés barrik eljárással Nagyobb

Robert Steidl, Georg Leindl

Borkészítés barrik eljárással

A könyv tudományos alapossággal, de a kezdő borászoknak is érthetően ad útmutatást a barrikolásról, erről a sokrétű, nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő borkészítési eljárásól. Célja, hogy a legfontosabb kritériumokat és a helyes döntési alapelveket adja azoknak a gyakorlati szakembereknek a kezébe, akik emellett a borkezelési eljárás mellett döntöttek.
A barrikolás olyan borkészítési eljárás, ami karakteres aromát kölcsönöz a bornak. A hordó faanyagának kiválasztása, a borban lejátszódó folyamatok és a befolyásoló tényezők ismerete a tárolás során, mind-mind nagyon fontos a bor optimális kezelése szempontjából. Ehhez az optimális kezeléshez ad útmutatást a kötet.


CS-143937

2 900 Ft‎

Kiadó Mezőgazda Kiadó
Sorozat Borász Akadémia
Nyelv magyar
Szerző Robert Steidl, Georg Leindl
Megjelenés éve 2009
Oldalszám 79
ISBN 9789632862248
Formátum 145x200 mm
Minden jog fenntartva © CSER Kft.